Over Bouwkundig Bureau Berg

Bouwkundig Bureau Berg is een bouwkundig teken- en adviesbureau opgericht op 1 januari 2011 door Rik van den Berg. Na ruim 9 jaar te hebben gewerkt bij een architectenbureau en daar zelfstandig de meest uiteenlopende projecten te hebben getekend en begeleid was dit een nieuwe uitdaging.

Bouwkundig Bureau Berg houdt zich voornamelijk bezig met bouwkundig tekenwerk en het hierbij behorende vergunningentraject. Binnen het bureau is ruime ervaring aanwezig in verbouw en nieuwbouw, dit geldt zowel de woningbouw als utiliteitsbouw. De werkzaamheden gaan dus van een dakkapel of erker tot een nieuwbouw woonhuis en van een garage/berging tot een kantoorpand.

Omdat ik een eenmanszaak heb en geen architectenbureau ben kan ik tegen een goede prijs/kwaliteit verhouding alle werkzaamheden verrichten die benodigd zijn voor een vergunning, of voor een uitvoerende partij om een offerte te maken en eventueel daarna ook uit te voeren. U bent dan ook verzekerd van een persoonlijke benadering en de lijntjes zijn kort, uw plan (groot of klein) krijgt de aandacht die het verdient.

Dankzij goede contacten met externe bureaus kan ik u een compleet pakket aanbieden en behoort in de gemeente Boekel ook de baliebouwvergunning tot de mogelijkheden. Uiteraard ben ik ook inzetbaar voor bedrijven om tekenwerk te verrichten wanneer u het te druk heeft of dit graag wil uitbesteden. Zo werk ik regelmatig voor o.a. aannemers, architecten en constructeurs.

Dus heeft u (ver) bouwplannen, ik adviseer u graag en vrijblijvend over de mogelijkheden van uw plannen door middel van een persoonlijk gesprek.

Graag hoor ik van u wat Bouwkundig Bureau Berg voor u kan betekenen.